FC van Bragt - FC Julius 1-7

27-01-2020

Het is 27 januari 2020, wanneer er om 21:45 wordt afgetrapt voor een risicowedstrijd. Dit omdat de moeder van de gebroeders Bijster jarig is op 27 januari en pittig heeft gekookt voor aanvang wedstrijd. 

En zo bleek; FC Julius moest zichzelf weer uitvinden na het introduceren van een hernieuwd strijdplan door de kersverse coach. Na miscommunicatie in de achterhoede van FCJ stond er een aanvaller van FC van Bragt plotseling 1-op-1 met Bart. Na enkele minuten te hebben gespeeld prikt hij de 1-0 tegen de touwen. Maar FCJ herpakte zich als een team en greep de tegenstander spreekwoordelijk bij de strot. Met flitsend combinatiespel en pressie naar voren. Na goals van Jeffrey, Serginio en de herboren Rohan wisten de Oranje-Zwarten alweer snel op voorsprong te komen. 

Na de rust nam de concentratie iets-wat af. Ondanks dat wist FC Julius de wedstrijd uiteindelijk met een 1-7 eindstand netjes af te tekenen. 

Goede zaken op de ranglijst! Omdat de koploper eerder op de avond gelijk speelde, heeft FC Julius nog maar een achterstand van 1 punt op de koppositie.