FC Julius - BALDR 7-2

11-11-2019

Met een goed gevulde tribune had FC Julius het zwaar in de beginfase van de wedstrijd. BALDR speelde met lef en duwde FCJ ver terug op eigen helft. Maar mondjesmaat wisten de mannen in het zwart/oranje onder de druk uit te voetballen. De slordigheden in het spel van de koploper hielpen hier niet aan mee. 

Een repeterend verhaal: Zoals vaker dit seizoen neemt Jeffrey het team op sleeptouw. Met lijm aan zijn rechtervoet danst Jeffrey naar binnen, plaatst een schot, waarna de bal in de rechterbovenhoek caramboleert. 1-0. Veel beter werd het niet de eerste helft. Sterker nog, BALDR bleef aandringen. Na een aantal waarschuwingen te hebben afgegeven wist de aanvaller van BALDR de bal ( ietwat gelukkig) via de paal én de hak van Bart in het doel te werken. Het blijf stroef. Na een onoplettendheid in de verdediging komt BALDR zelfs op een 1-2 voorsprong. 

BALDR blééf pressen, ten spijt. Jeffrey pikt de bal op rond de middenstip en plaatst de bal over de keeper, 2-2 ruststand.

Het fluitsignaal voor de tweede helft klonk en alle trossen los! Willem, Mitchell en Justin combineerde weer als vanouds. FC Julius gaf veel pressie op de bal. Serginio maakte zich kwaad en gooide er een aantal versnellingen uit over de linkerflank. Al snel waren de rollen omgedraaid. Met fraai geplaatste aanvallen volgde de goals elkaar rap op. Binnen 10 minuten breidden Justin, Mitchell en Jeffrey de stand uit naar een 6-2 voorsprong. Diep in de tweede helft tekende Jeffrey met een stift nog voor de 7-2.

Goede zaken op een koude maandagavond. De nummers twee en drie spelen op dezelfde avond nog tegen elkaar!